Om En-bank.com

Det er ikke så mye å fortelle om meg som eier bloggen, men her er en kort oppsummering. Jeg er 29 år, mann, født og oppvokst i Norges vakreste by (du visste vel at det er Fredrikstad, ja?), men nå bosatt i hovedstaden. Jeg jobber til daglig som Key Account Manager i et av landets største medier, som også er min eneste arbeidsplass så langt i karrieren (om vi ser bort fra sommerjobber og slikt). Jeg er alt annet en lat på fritiden, og bruker minst 15 timer i uka på trening i en eller annen form. Er veldig glad i å reise, spesielt til steder der jeg enten kan sykle i utfordrende terreng, klatre, eller ta toppturer med ski og feller.

Denne siden vil gå seg til etter hvert, og jeg har egentlig ingen spesielle planer med den. Det kan hende jeg blir motivert til å skrive litt treningstips eller om turene mine, og det kan komme en del om økonomi og business. På økonomisiden er jeg opptatt av investeringer, hvordan kutte utgifter, hvordan finne lånet med de beste betingelsene, og hvordan investere i bolig uten å gi alle pengene mine til banker. Jeg er god på forhandlinger, og det jeg erfarer i jobbsammenheng, tar jeg med meg når jeg forhandler med banker om rentebetingelser. Sannsynligvis deler jeg noen tanker rundt disse temaene etter hvert.

Vennligst ikke stjel tekstene mine, vi har noe som heter opphavsrett her i landet. Ris og ros tas imot med takk, noe du kan bruke kontaktskjemaet til om du vil.

Scroll to top